In het weekend van 18-19-20 maart hielden we een zwerfvuilactie ter ondersteuning van ons advies over het containerpark.

Tags:

Het bijgevoegd advies met betrekking tot de herformulering van het subsidiereglement werd door de jeugdraad aan de stad overgemaakt.

Tags:

Het bijgevoegd advies met betrekking tot het algemeen politiereglement van de gemeenten van de politiezone Vlaamse Ardennen werd door de jeugdraad aan de stad overgemaakt.

Tags:

Op de AV van 7 november 2014 werd bijgevoegd advies goedgekeurd met betrekking tot de aanvraag van een infrastructuurtoelage door Scouts Oudenaarde.

Tags:

Advies over de bestemming van het donkdomein.

Tags:

Een gezamenlijk advies van 9 Oudenaardse adviesraden.

Tags:

De AV van 25/10/13.

Als Jeugdraad vinden wij dat de jeugd te weinig gehoord werd in het debat rond de heraanleg van de Markt. Wij, de jongeren van vandaag, zijn de volwassenen van morgen en dus moeten ook wij onze zeg kunnen doen over dit belangrijke dossier.

Wat houdt onze actie concreet in? Wij zullen een deel van de Markt vrijmaken om daar een vernieuwde Markt te creƫren die in de toekomst misschien wel verwezenlijkt kan worden. Een groot terras, wat groen, wat speelruimte. Ook zullen jullie kunnen zien hoe de Markt er vroeger uitzag.

Tags: